Het bestuur

verwijderen-graffitti

Het bestuur van de BBOZ

De BBOZ is een stichting. Het bestuur bestaat uit:

Laurens Schrijnen (voorzitter)

“Ik werd op het Zeeheldenfestival 2016 door Miranda Snel gevraagd om mee te doen in het bestuur van BBOZ. Ik ben heel blij dat ik die vraag kreeg, want ik vind het een voorrecht om in een team bij te dragen aan onze mooie wijk en speciaal aan mensen die het minder makkelijk hebben. Ik ben ook bestuurslid van de bewonersorganisatie Zeeheldenkwartier De Groene Eland en op de dag werk ik bij Rijkswaterstaat. Ik woon sinds 2007 met heel veel plezier in het Zeeheldenkwartier”.

 

Miranda Snel (Penningmeester)

Miranda Snel

“Ik ben lid geworden van het bestuur vanuit betrokkenheid bij de wijk. Ook wilde ik mijn zakelijke vaardigheden en kwaliteiten inzetten zonder dat er van een werkgevers-werknemersrelatie sprake is. Bovendien vind ik dit bestuurswerk een zinvolle en leuke besteding van mijn vrije tijd.  het dagelijkse leven ben ik manager bij de Belastingdienst, momenteel werk ik bij MKB Den Haag.

En ik ben moeder van Stein.”

Fuusje de Graaff (Secretaris)

Fuusje de Graaff“Ik ben lid geworden van het bestuur van de BBOZ, omdat ik solidariteit in de wijk wilde ondersteunen. Ook vind ik het belangrijk dat mensen kunnen blijven meedoen aan de maatschappij, ook mensen met een lange afstand tot de arbeidsmarkt. Daarnaast ben mede-eigenaar van het projectbureau MUTANT. Dit bureau ontwikkelt methodieken voor de kinderopvang en gezondheidszorg om cliënten goed van dienst te kunnen zijn. En ik werk als onderzoeker en docent bij de faculteit Sociaal werk en educatie van de Haagse Hogeschool.”

 

 

Henk Bakker (Lid)

“Toen de vorige voorzitter van de BBOZ Ard van Rijn mij vroeg lid van het bestuur te worden, heb ik wel even moeten nadenken. Ook al omdat ik tot mijn schande nauwelijks of zeg maar niets wist van waar de BBOZ voor stond en wat daar allemaal gebeurde.

Na een plezierig en informatief gesprek met de directeur en naamgenoot Henk (Daalmeijer) was ik snel om. BBOZ levert niet alleen een belangrijke bijdrage aan de wijk waarin ik woon (en ook nog daarbuiten); deze instelling is ook van groot belang voor mensen met een vaak grote afstand tot de reguliere arbeidsmarkt. Het biedt veel mensen perspectief door ze zinvol werk te bieden. Daar draag ik vanuit mijn sociaaldemocratische achtergrond graag aan bij. Bovendien is het voor mij een van de manieren om zelf zinvol bestuurlijk actief te blijven nu ik gepensioneerd ben”.